post

IQVIA Bulgaria отпуска и през тази година четири стажантски места, специално за студентите на Биологическия факултет. Желаещите от магистърските програми, както и от 4 курс на бакалаварските програми могат да кандидатстват до 22.06.2023 г. за участие в стажантската програма. Планираният старт е за 17.07.2023 г., но е възможно и индивидуално определяне на периода.

За целта е необходимо да изпратите автобиография на английски език и кратка мотивация на следните адреси: bogomil.kuzmanov@iqvia.com и mateev@uni-plovdiv.bg

С всички кандидати ще се установи контакт, с указания и детайли за следващите стъпки, които предстоят. Продължителността ще бъде 2 месеца, с основна локация офисът на компанията в гр. София. Работи се по това, да бъде осигурено общежитие на участниците.

IQVIA е биотехнологична компания, световен лидер в сферата на клиничните проучвания. Всички участници от Пловдивския университет в миналогодишната стажантска програма получиха предложения за постоянни договори и понастоящем са служители на компанията.

Успех на всички кандидати!